Smidigt & lätt – Nyckelfärdiga hus med totalentreprenad

Att välja ett nyckelfärdigt hus innebär att man ska kunna flytta in så fort huset monteras, väldigt lätt och smidigt! Kakel, klinkers och tapeter med mera är redan uppsatt när huset levereras. Var noga att kontrollera vad som gäller just med din husleverantör då nyckelfärdiga hus, eller totalentreprenad hus som det också kallas, kan skilja sig från olika leverantörer. Detta är oftast det dyraste alternativet men också det enklaste för den nya husägaren. Om du ska välja totalentreprenad villa eller hus så är det viktigt att man på förhand planerar och bestämmer sig hur man vill ha det då de flesta leverantörer inte tillåter att man gör förändringar efter beställningen.

Välj totalentreprenad med nyckelfärdigt hus/villa här.

Få allt från en leverantör

First Choice nyckelfärdiga hus har gjort husköp enklare där de erbjuder olika val i hög standard utan att det påverkar den totala kostnaden. De har valt ut några modeller med fast planlösning vilket gör att de har möjlighet att hålla produktionskostnaden nere men fortfarande erbjuda väldigt hög kvalité för sina kunder. Det är smidigt och lätt då man endast behöver hålla kontakt med sin husleverantör istället för många olika hantverkare och företag. Det är också en leverantör som tar allt ansvar med att rätt levereras, samordnar och kontrollerar både helhet och detaljer samt ser till att det är en bra arbetsmiljö. Då slipper du som kund ta det stora tidskrävande, och ofta dyra, ansvaret.

Vi erbjuder också totalentreprenad och är en helhetslösning för en kund som vill få sitt hus levererat och snabbt kunna flytta in. För kunder som väljer att göra jobbet själva, så kallad delad entreprenad kan man riskera att slutpriset kan variera och även tiden det tar att få allt klart. Att välja ett nyckelfärdigt hus gör ditt husköp till en enkel och trygg process!